نشت گاز و انفجار منزل مسکونی ۲ مصدوم بر جای گذاشت+تصاویر تیراندازی در کازرون ۵ مجروح برجای گذاشت (۶ خرداد ۱۴۰۳) دستگیری ۲ مامور قلابی توسط پلیس مشهد دلایل احساس سردی پا در فصل‌های گرم سال چیست؟ پلمب کارگاه آب‌میوه تقلبی | مردم به کد ده‌رقمی استاندارد توجه کنند کشف محموله ۴۱ کیلوگرمی موادمخدر در شهرستان رشتخوار راهنمای جامع رزرو هتل‌های و هتل‌آپارتمان در مشهد بیماران دیابتی عسل مصرف کنند جان‌باختن ۶۱ نفر بر اثر حوادث جوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ جویدن ناخن یک اختلال وسواسی است که باید درمان شود مدیرکل جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی تغییر کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۶ خرداد ۱۴۰۳) | هوای خراسان رضوی تابستانی می‌شود دستگیری ۳ سارق بعد از دستبرد میلیاردی به شرکت ساخت‌وساز مسکن ملی در مشهد + عکس بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ خرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد، پل رسالت و سه‌راه خیام (۶ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور (۶ خرداد ۱۴۰۳) چگونه یک همسایه محبوب باشیم؟ | راهکارهای برای زندگی بهتر در آپارتمان برخی استادان، دانشجویان و پژوهشگران را استثمار می‌کنند! پشت پرده پخت نان بی‌کیفیت | سود بیشتر با فروش نان بیات به دامداری
سرخط خبرها

مشهد؛ قطب تحقیقاتی بیماری سل در کشور

  • کد خبر: ۱۳۶۴۰
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
مشهد؛ قطب تحقیقاتی بیماری سل در کشور
مدیر گروه میکروب‌شناسی و ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشهد به عنوان قطب تحقیقاتی بیماری سل شناخته می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر کیارش قزوینی افزود: درحال‌حاضر ۸۰درصد پایان‌نامه‌های دانشجویان تخصصی این گروه بر روی بیماری سل برنامه‌ریزی می‌شود و همین باعث شده که مشهد به عنوان قطب تحقیقاتی بیماری سل شناخته شود.

وی با بیان اینکه محققان این گروه در تشخیص بیماری سل به ساختار‌های خیلی خوبی رسیده‌اند، خاطر نشان کرد: درحال‌حاضر مجموعه‌ای از دقیق‌ترین سازوکار‌های تشخیصی سل و سایر مایکوباکتریوم‌ها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد که این امر موجب شده است، زمینه تحقیقات گسترده‌ای در این گروه شکل بگیرد.

 دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: اعضای هیات علمی این گروه موفق به طراحی و تولید سیستم‌هایی شده‌اند که ظرف چند دقیقه، علاوه‌بر حضور باکتری، جنس و گونه مایکوباکتریوم را تشخیص می‌دهد.

به گفته وی، با توجه به تعدد مایکوباکتریوم‌های بیماری‌زا که اغلب باعث می‌شود تشخیص آن‌ها کار دشواری باشد، گاهی بیماران به خاطر تشخیص نادرست، مدت‌ها دارو‌هایی استفاده می‌کنند که تأثیری بر این باکتری ندارد و سیستم تشخیصی که توسط اساتید گروه ایجاد شده، برای حل این مشکل، بسیار مفید است.

دکتر قزوینی از مراحل آزمایشی تولید یک واکسن سل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و گفت: چندین دانشجوی دکتری و استادان مختلف به اتفاق معاونت پژوهشی دانشگاه در حال کار بر روی این واکسن هستند و می‌شود گفت این اقدام مهم در کل دنیا انحصاری خواهد بود.
 
منبع: خبرگزاری صداو سیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->